Brend predstavlja viziju, vrijednost tvrtke te način funkcioniranja tvrtke. Kod brendiranja vrlo je važno u ranoj fazi definirati što podrazumijeva brend tvrtke te dugoročno i strateško razmišljati o mogućem razvoju brenda.

Logo

Kada kažemo potpuni logo, to zapravo znači da je u pitanju sadržaj koji je sačinjen od logotipa, zatim određene ikonice i slogana, a koji je ujedno i znak raspoznavanja određene firme. Praktično govoreći, ključnu ulogu u marketingu igra dobro osmišljen logo, pa je zato izuzetno važno njegovo kreiranje prepustiti stručnjacima.

Korporativni identitet

Neka vaš vizualni identitet postane prepoznatljiv brend koji će odražavati vaše vrijednosti i kvalitetu te osnažiti osjećaj povjerenja kod vaših klijenata i korisnika.

  • Vizit karte
  • Memorandum

Dizajn kataloga

Vašu potrebu da prezentirate svoje poslovanje, proizvode ili usluge prenosimo u formu atraktivnih brošura i kataloga.

  • Dizajn brošura
  • Dizajn flyera
  • Dizajn plakata

Web dizajn je planiranje i izrada web stranica. Taj proces uključuje informacionu arhitekturu, korisničko okruženje, strukturu stranica, navigaciju, izgled, boje, fontove i slike. Sve ovo je u kombinaciji sa načelima dizajna za stvaranje web stranice koja zadovoljava ciljeve vlasnika i dizajnera.

Web stranica

Planiranje i izrada web prezentacije. Za tržište je neophodno imati odličan sajt. To znači da vaš sajt mora biti vizuelno privlačan i jedinstven, kao i brz te funkcionalan.

Platforme & Skripte

Ukoliko vam je potrebna određena platforma za vođenje evidencije članova ili radnika uključujući kompletnu statistiku.

Automatski sistemi

Sistemi poput kreiranje i očitavanje NFC kartica, ticket sistemi za redove ili sistem po vašoj želji.